Milkshake en Softijs

Ons softijs en onze milkshakes worden gemaakt van verse weidemelk. Melk van Hollandse koeien die lekker in de wei kunnen grazen, dat proef je! Lekker na de maaltijd of gewoon tussendoor. Hier hou je toch een gaatje voor vrij? Wat dacht je van een heerlijke bananenshake of een sundae caramel als toetje?

Milkshakes

Bereid met heerlijke verse melk, dus rijk aan calcium en eiwitten. Een echt kwaliteitsproduct uit de Hollandse weide. Kies jouw favoriete smaak en genieten maar!

Klein 2,00

Middel 2,50

Groot 3,00

Softijs

Ons softijs wordt gemaakt met heerlijke verse weidemelk. En dat proef je!

Kinderijs 1,25

Reuzebeker 2,25

Obliehoorn Klein 2,00

Obliehoorn Groot 3,00

Softijs Bekers

Als verkoeling op een warme zomerdag of gewoon als je trek hebt in een heerlijk beker ijsje! Romig en verfrissend softijs op basis van verse melk.

Klein 3,75

Middel 4,25

Groot 4,75

Sundae

Trakteer jezelf op een lekkere sundae met aardbei, chocola of karamel saus! Kies je eigen saus. Heerlijk romig en verfrissend softijs op basis van verse melk.

Klein 2,75

Groot 3,75

Sorbet

Romig en verfrissend softijs op basis van verse melk. Keuze uit 4 smaken: Rum Rozijnen, Kersen, Tropical en Aardbei. Verdraaid lekker!

3,80

Shuffle

Aardbei en nog eens aardbei! Dat wordt fruitig. Zin in iets anders? Kies uit de smaken aarbei, caramel, choco minis, choco en cheesecake.

3,90

Coolkids

Lekker kinderijs in een beker! Keuze uit 4 smaken: bubblegum, choco mini, smurf en disco. De lekkere topping maakt het feest compleet!

2,90

Extra nootjes of dip

Mmmmh, nootjes en aardbeisaus, een combinatie om duimen en vingers bij af te likken! Kies jouw extra topping en saus.

0,40