Catering


Geen tijd om zelf die belangrijke lunch voor te bereiden? Geen zin om zelf ‘s avonds voor uw vrienden te koken? Toch last-minute een BBQ organiseren?

Vanaf nu neemt De Talinger u dat allemaal uit handen en hoeft u alleen nog maar te genieten van onze overheerlijke gerechten. Wij staan elke dag klaar met onze verse en lekkere producten speciaal voor u!

Lunch:
Standaard lunch 5,95 per persoon (min. 5 personen):
± 3 zachte broodjes per persoon. Bijvoorbeeld broodjes met ham, kaas, ei, kroket.

Luxe lunch 7,95 per persoon (min. 5 personen):
± 3 luxe broodjes per persoon. Bijvoorbeeld verschillende harde broodjes met ham, kaas, ei, kroket, gezond, kipfilet, salami, zalmsalade. Verschillende soorten melk en sappen.


Fris, vers en fraai! Een cafetaria die saladeschotels verzorgt? Jazeker! Huzarensalade, zalmsalade, vleessalade… Met onze saladeschotels voegt je een smaakvolle meerwaarde toe aan jouw feest, lunch of maaltijd! Onze saladeschotels zijn gemaakt van de allerbeste, verse producten en zijn fraai opgemaakt. Bestellingen dienen minimaal een week van te voren aan ons te worden doorgegeven.

Over ons

Een kenmerk van De Talinger is het voortdurend rekening houden met de wensen van haar gasten: een vriendelijke en snelle bediening, hygi�ne, kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Contact

De Talinger
Talingweg 70A
7331 GP Apeldoorn
+3155 53 335 49

Ga naar de contactpagina